nieuws

Summer vacation

 

We're out celebrating for 'De Leeuw van de Export'! Het team van The Media House neemt een welverdiende summerbreak van 10 t.e.m. 14 Juli en van 7 t.e.m. 18 Augustus. 

 

summer break

 


 

Leeuw van de Export

 

Met grote trotst kunnen we u melden dat The Media House de pitch voor de Leeuw van de Export binnenhaalde!

Op woensdagavond 20 september reikt FIT namelijk voor de 16e keer zijn Leeuw van de Export uit: een bekroning voor Vlaamse bedrijven die het jaar voordien opvallende exportsuccessen boekten. Het team van The Media House zal instaan voor de volledige organisatie van deze awardshow in het Concertgebouw van Brugge. 

 

  • Waar? Concertgebouw, ’t Zand 34, 8000 Brugge.
  • Wat? Prijsuitreiking met aansluitend walking dinner en netwerking
  • Wanneer? Woensdag 20 september, van 17u30 tot 21u30
  • Deelnameprijs? Gratis, maar als u inschrijft, rekenen we erop dat u ook komt
  • Aantal deelnemers per bedrijf? Max. 3 deelnemers

 

Mis deze inspirerende avond niet en schrijf u vandaag nog in!

Meer info op www.leeuwvandeexport.be

 

          leeuw van de export

 


 

Gfia Europe - Een succes!

 

Intussen was ook onze eerste editie van de beurs Gfia Europe een succes!

Op 9 en 10 mei stond The Media House in voor de organisatie van de eerste editie van Gfia Europe in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit internationale concept stelt innovatieve landbouwtechnologie en duurzame voeding in de kijker en combineert een beurs met een uitgebreid inhoudelijk congresprogramma.

Met meer dan 5000 bezoekers uit 65 landen en standhouders uit 25 verschillende landen is The Media House trots op deze eerste editie!

 

                   GFIA EUROPE 2017

 

Save the date voor onze volgende editie van de gfia europe: 20 - 21 Juni 2018 en neem alvast een kijkje op www.gfiaeurope.com

 


 

And the winner is ...

 

Hoera! Tijdens de Benelux Event Awards viel The Media House twee keer in de prijzen! Ons team won in de categorie fairs & exhibitions de bronzen trofee voor de Exportbeurs, een project dat wij realiseerden in opdracht van Flanders Investment & Trade. Voor hetzelfde event ontvingen we ook de “Rookie of the Year”, een prijs voor de beste nieuwe beurs in de Benelux. 

 

Lees het volledige artikel over onze overwinning tijdens de BEA-awards via deze link.

 

BEA awards

 


 

Casa Hogar Gala Avond

 

Op 8 Juni 2017 organiseerde The Media House in het Lauretum te Jabbeke een groot galadiner om de 30ste verjaardag van Casa Hogar te vieren. Dit voor meer dan 500 genodigden. Daarnaast fungeerde het gala ook als een geldinzamelactie, zo werden onder ander gesigneerde truitjes van Cristiano Ronaldo en Lionel Messi geveild.

Namens de organisatie vzw New Casa Hogar dankt The Media House alle sponsors en aanwezigen voor hun waardevolle bijdrage.

Meer info op http://www.casahogar.be/

 

Gala Casa Hogar

 


 

Nieuwjaarsreceptie

 

Wilt u graag nog een nieuwjaarsevent inplannen? Bent u op zoek naar een originele formule? 

Daar is het zeker niet te laat voor! Met de professionele organisatie van The Media House zet u 2017 gegarandeerd spetterend in.

Contacteer ons vrijblijvend op +32 (0) 50 700 816 of stuur een mail, wij staan alvast klaar om een VIP-beleving te creëren voor al uw genodigden. Ook tijdens ons verlof blijven wij beschikbaar op bovenstaand nummer!

 

The Media House wenst u en uw collega's een gezond en inspirerend 2017 toe!

 


 

The Media House: het warmste huis

 

Wat maakt deel uit van het DNA van een eventkantoor?

Bij The Media House is dat niet enkel de Passie voor Events, het streven naar een vlekkeloze organisatie of het dienen van onze klanten op de meest creatieve en efficiënte wijze.

Ook het continue zoeken naar de meest duurzame invulling van onze job staat met stip in ons DNA. Net als het delen met de minder begoeden in onze maatschappij. Liefdadigheid, goede doelen, charity events. Ze vorm de kern van ons DNA.

 

Daarom hadden wij u graag ons nieuwste liefdadigheidproject voorgesteld waar we, samen met onze partners, onze schouders onder zullen zetten: Casa Hogar.

 

Voor 2017 staan reeds vele activiteiten op de agenda met als uitschieter het gala-event op 8 juni.

The Media House: een internationaal event-huis met een hart voor een (te)huis in Mexico.

 

CASA HOGAR

 


 

Casa Hogar

 

Casa Hogar is een initiatief van Dr. Michel D'Hooghe

met medewerking van diverse bestuurders, waaronder The Media House als structurele partner.

 

Sinds 1986 is Casa Hogar een thuis voor kansarme kinderen uit de industriestad Toluca in Mexico. Casa Hogar verwelkomde sindsdien honderden kinderen. Weeskinderen, kinderen uit drugs- en prostitutiemilieus kregen een dak boven het hoofd, en een opvoeding om hen zelfredzaam te maken in de wereld.

 

De vzw New Casa Hogar werd op 7 september 2015 opgericht. De bedoeling is om de werking van Casa Hogar in Toluca structureel en jaarlijks te ondersteunen, zodat kansarme kinderen een kans kunnen blijven krijgen.

   

                               Casa Hogar

 

            Gun elk kind een glansrijke toekomst en doneer hier aan Casa Hogar.

 


 

Gala van de Koning Boudewijnstichting

 

Op 15 september 2016 stond The Media House in voor de organisatie van het Gala van de Koning Boudewijnstichting. Deze 10e editie vond plaats in het Lauretum te Jabbeke. 

De opdracht van de Koning Boudewijnstichting is duidelijk en tegelijk veelomvattend: de levensomstandigheden van de bevolking helpen verbeteren. En daar hielp The Media House dit jaar aan mee. 

750 West-Vlaamse topondernemers konden genieten van een prachtig galaconcert gebracht door 65 jonge muzikale toptalenten. Ook Hunne Majesteiten de Koning en Koningin genoten van het spektakel met aansluitend een 7 gangen diner. 

 

Sfeerbeelden KBS

                                                                                                           © Jurgen De Witte

 


 

5 jaar Dunecluze

 

Om het 5-jarig bestaan van Dunecluze in goede banen te leiden werd beroep gedaan op de creativiteit en expertise van The Media House. Ondermeer een origineel reclamespel en een fantastische mobdance in het centrum van Koksijde fleurden de dag op.

 

Als afsluiter werd beroep gedaan op de culinaire kunsten van Hotelschool Ter Duinen om iedereen te verwennen.


Op naar de volgende editie!

 

 

 


 

Flanders Investment and Trade Exportbeurs

 

Exportbeurs is dé beurs voor Vlaamse bedrijven die exporteren en internationaliseren. Deze eerste editie was een absolute voltreffer.

 

The Media House stond in voor de totaalorganisatie van de Exportbeurs te Tour & Taxis Brussel van 27 tot 29 juni. We kunnen terugblikken op een geslaagde editie waarbij zowel de klant, standhouders en 1500 professionele bezoekers met een tevreden gevoel naar huis keerden.


De Exportbeurs in enkele cijfers:
- 350 exposanten op meer dan 50 standen
- 1500 bezoekers
- 3000 B2B-sessies op basis van matching

 

 

 

                                                                                                   © ID/photo agency.

 


 

Gala Koning Boudewijnstichting

 

750 Topondernemers en de aanwezigheid van de Koning en Koningin zullen op 15 september genieten van een muzikaal spektakel in een fantastische omgeving. Alle opbrengsten van de Steunraad West-Vlaanderen gaan naar lokale West-Vlaamse goede doelen. Ook The Media House heeft dit sociaal engagement in haar DNA verweven.

 

                                   

 


 

Teambuilding GBL Studio

 

Ook voor de organisatie van uw teambuildings kan je bij The Media House terecht. In de maand mei organiseerden we onder andere de teambuilding voor GBL Studio @ Lakeside Paradise te Knokke. De hele dag stond in het teken van wateractiviteiten waarbij iedereen bovendien flyboard kon uittesten (een unicum voor Lakeside, speciaal geregeld door The Media House & Lakeside). De avond werd afgesloten met een overheerlijke BBQ.


Dit smaakt naar meer! 

 

    

 

 


 

Flanders Investment & Trade kiest voor The Media House.

 

'Boost uw export' is dé beurs voor Vlaamse bedrijven die exporteren en internationaliseren. 

Met fierheid kunnen we u melden dat FIT voor de eerste editie van deze unieke exportbeurs voor de organisatie een beroep doet op The Media House. Deze beurs verenigt alle relevante experten voor internationaal ondernemen in Tour & Taxis. 

Voor meer informatie raadpleeg de website

 

      FIT-Exportbeurs

                                                       Datum beurs: 27.06.2016 tot en met 29.06.2016.

 


 

GFIA Europe

 

De internationale beurs GFIA - Global Forum for Innovations in Agriculture - vindt voor het eerst plaats in Europa, meerbepaald Utrecht. Het team van The Media House staat in voor de logistieke organisatie van deze beurs, zo ook de verkoop van standen. 

GFIA is werelds grootste ontmoetingsplaats rond innovaties in de landbouwsector. Trendy topics zoals nieuwe technologieën rond productie optimalisatie, ecologie, klimaatveranderingen,... worden er besproken. 

Voor meer informatie contacteer ons team of raadpleeg de website.

 

      

                                                       Datum beurs: 09.05.2017 tot en met 10.05.2017.

 


 

Happy Holidays!

 

The Media House wenst u en uw collega's een gezond en inspirerend 2016 toe!

 

      

 

Het was opnieuw een fantastisch jaar vol met inspirerende uitdagingen, productieve samenwerkingen en innovatieve ideeën. Staat uw event volgende jaar ook op onze website?

 


 

Nieuwjaarsreceptie

 

Wilt u graag nog een nieuwjaarsevent inplannen? Bent u op zoek naar een originele formule? Daar is het zeker niet te laat voor! Met de professionele organisatie van The Media House zet u 2016 gegarandeerd spetterend in. 

Contacteer ons vrijblijvend op +32 (0) 50 700 816 of stuur een mail, wij staan alvast klaar om een VIP-beleving te creëren voor al uw genodigden.

 Steun onze Rode Neuzen Actie!

 

Ook The Media House helpt mee aan de inzameling voor de Rode Neuzen Dag op 5 december. Voor elke nieuwe like op onze Facebookpagina storten wij 1 EUR aan dit goede doel!

Wilt u ook uw 'neusje' bijdragen? Like dan nu onze Facebookpagina, vertel het door en help ons om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel!*

Wij kochten alvast een hele hoop rode neuzen en transformeerden onze kantoormascotte naar Rudolf the red nosed moose. 

 

                Rode Neuzen Actie

 

*Max. storting van 500 EUR. The Media House actie loopt van 13/10/2015 t.e.m. 05/12/2015. 

 


 

GBL Communication - Teambuilding

 

The Media House organiseerde ook dit jaar een tweedaagse teambuilding voor het personeel van GBL Communication. Het groepsgevoel werd aangesterkt tijdens een weekend in Durbuy met activiteiten op maat, aangepast aan de wensen, doelstellingen en het verwachtingspatroon van onze klant.

 

We gingen van start met een modderige quadtocht, gevolgd door een avonturenparcours hoog in de bomen en eindigden de sportieve dag met een via ferrata en een heuse death ride!

 

De tweede dag werd er enthousiast geschoten op kleiduiven, gehamerd op nagels en genoten van een uitgebreid buffet in een geprivatiseerd kasteel.

 

     GBL Communiation - teambuilding

 


 

Roadshow Benchmark - Aftermovie lanceringsevent

 

In september 2015 organiseerde The Media House de roadshow voor Benchmark om hun Ranger voor te stellen aan de operatoren Mobistar en Base. But the show goes on!

 

Samen met ons productiehuis zijn we verantwoordelijk voor het creëren van de Ranger 'aftermovie'. Deze korte promofilm maakt onmiddellijk duidelijk waarom de Ranger de wereld zal veroveren. De nood aan goede wifi-verbinding op events is immers een must en daarvoor is de Ranger de perfecte partner!

 

 

 


 

Back to work

 

                Back to work

Ons team staat terug met volle energie klaar om uw event tot een goed einde te brengen. We gaan er dit najaar keihard tegenaan, dit keer nog krachtiger en beter. Want we verwelkomen graag Ine Timmermans die vast aan boord is gekomen als Junior Event Manager na een opleiding van 6 maand. 

Het dak zal eraf vliegen bij The Media House!

 


 

Exclusieve eventlocaties

 

Bent u op zoek naar een exclusieve locatie voor uw volgend evenement? Wenst u een unieke zaal die in het oog springt bij uw gasten en een blijvende indruk nalaat? 

Surf dan naar exclusievelocaties.be en ontdek de nieuwe eventlocaties.

 

     World_golf_record


 

Hij is er, onze nieuwe brochure!

 

Raadpleeg digitaal onze interactieve brochure, of vraag de brochure hier aan en ontvang hem eerstdaags per post. 

                           World_golf_record


 

Cercle Brugge - Teambuilding

 

The Media House organiseerde een sportieve teambuilding voor de voltallige spelersgroep en staf van Cercle Brugge in Lakeside Paradise te Knokke-Heist. In overleg met de trainers werd een op-maat-gemaakt programma uitgewerkt. Zo moesten teambuilding, conditie en kracht centraal staan doorheen de dag. 

De 'Cercathlon' in de voormiddag met mountainbiken, lopen, kajakken en een krachtparcours werden vervolgd door diverse wateractviteiten zoals suppen en kajakpolo. De dag werd afgesloten met een heerlijke, uitgebreide barbecue. Cercle Brugge is, mede dankzij ons, klaar voor een nieuw hoofdstuk. 

 

     World_golf_record

Bekijk meer foto's via volgende link.


 

Finance Avenue - Beurs

 

Op zaterdag 14 november 2015 vindt de 10e editie van de financiële beurs Finance Avenue plaats te Tour & Taxis. U kunt er spraakmakende debatten uit de financiële wereld volgen en een recordaantal van financiële instellingen samen met de top van beursgenoteerde bedrijven ontmoeten. 

The Media House staat in voor de A-Z logistieke organisatie van deze beurs. 

Wenst u deel te nemen aan deze beurs? 
Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 

     World_golf_record


 

Benchmark Ranger - Road show

 

In september 2015 wordt de nieuwe Ranger van Benchmark Telecom voorgesteld aan de verschillende operatoren zoals Proximus, Mobistar, Base,... .  The Media House organiseert telkens een mini-festival op de bedrijventerreinen om de functies van de Benchmark Ranger persoonlijk toe te lichten. 

                        World_golf_record

Contacteer ons nu